Unë nuk jam duke shkuar për të diskutuar se çfarë kemi folur në lidhje me, por ajo është një nga thirrjet e parë telefonike që ju bëni kur gjërat ishin pak a shumë të vendosur.” Për presion “Ne jemi një ekip.

Në punën e tij ëndërr “Kjo ka qenë ëndrra ime fundit gjatë gjithë kohës. Ndoshta një ëndërr naive, por unë kam pasur gjithmonë këtë ëndërr – ajo ka qenë gjithmonë në mendjen time. “Unë jam aq i nderuar dhe i privilegjuar që do të jepet këtë përgjegjësi fantastike. “Krenar nuk është fjala e duhur; Jam i lumtur dhe i nderuar kjo është fillimi i diçkaje të re, një fillim të ri.

Tani fillon puna e vështirë. “Në të ardhmen” Unë jam vetëm do të jetë veten time. Unë e di se pritjet e klubit. 6 Solskjaer u zbulua si menaxher i përhershëm Unitedit të enjten pasdite “Sigurisht që unë dua të jetë i suksesshëm dhe unë nuk mund të presim për të marrë në në sfidën e përmirësimit këtë bandë e madhe e lojtarëve, një skuadër e plotë të potencialit. “Ne kemi punuar për tre muaj dhe përmirësimi është atje për t’u parë.

Ka shumë më shumë për të ardhur prej depozitat ATM tyre. Ne e dimë se ne kemi një rrugë për të bërë. “Për objektivat e tij dhe biznesit të verës”, kur kam marrë punën ne ishim 11 pikë prapa katërt, dhe tani ne kemi një shans i madh për të marrë katër të lartë apo edhe tre të lartë. Continue reading